Dansschool Hilversum
speel video

 

Al eens eerder gedanst?

Wij horen regelmatig van dansers die in een (ver) verleden op les zaten dat hun danstijd een su-per-tijd was. Het is natuurlijk ook een heel leuke/gezellige/muzikale/fysieke bezigheid. Misschien lijkt het je leuk om weer te gaan dansen, maar hoe dan?

Het is een leuk idee om in te stromen op een (licht)gevorderde cursus. Dit is ook mogelijk als je eerder bij een andere dansschool danste. Wij hebben cursussen die één jaar danservarig hebben, en ook (veel) verder gevorderd.

Jullie kunnen drie weken komen "opfrissen". Wij herhalen in drie lessen grondig wat er allemaal geleerd is in het eerste dansseizoen. Wij noemen dat een opfriscursus. Dat kost per paar 60 euro voor drie wekelijkse lessen. Bijvoorbeeld op maandag om 20.00 uur is er een cursus met één seizoen ervaring.

Jullie kunen drie weken opfrissen op:

maandag 31 augustus 20.00 uur
maandag 7 september 20.00 uur
maandag 14 september 20.00 uur
 

Precies ditzelfde doen we ook op:

donderdag 3 september 18.45 uur
donderdag 10 september 18.45 uur
donderdag 17 september 18.45 uur
 

Je kiest in principe een favoriete dag maar uitwijken naar de andere dag is zeker toegestaan.

Na de drie weken "opfris" start de reguliere cursus op de lestijd waarop je ook hebt opgefrist. Wij vinden het natuurlijk heel leuk als jullie dan doordansen!

Heb je advies nodig over welk niveau (hoger kan natuurlijk) het beste aan zal sluiten bij je wensen? Bel of mail ons gerust voor meer info. mail ons ook als jullie mee willen doen..!

 

 

 

  • Dansen voor volwassenen, paren en singles
  • Dansen voor volwassenen, paren en singles
  • Dansen voor volwassenen, paren en singles
  • Dansen voor volwassenen, paren en singles
  • Dansen voor volwassenen, paren en singles